- een halve (rode) ui heel fijn gesnipperd
- half potje augurk in kleine stukjes gesneden
Bereiding:
- Roer de roomkaas los in een kom en voeg ui en augurk toe.
- Beleg de wrap met een paar plakjes flinterdunne ham of kipfilet, kaasmengsel erop en rol ze strak op
- Rol ze in plastic huishoudfolie en leg ze tot gebruik in de koelkast. Ik maak ze rustig een dag voor gebruik.
- Snijd ze in stukjes van een goede cm en serveer met een prikkertje
Variatie:
- Neem fijngesneden prei ipv augurk
- Leg er ook een blaadje sla tussen
- Maak deze wrap met oude kaas vulling
- Maak deze wrap met kip en ananas
- Maak een wrap met zalm
- Kruidenkaas met salami
- Rucola sla met geitenkaas, honing en pijnboompitjes
- Kruidenkaas, kipfilet met tuinkruiden en reepjes perzik (tip van Majel)
- Varieer ook eens met meergranen wraps, tomatenwraps, knoflookwraps enz.
- Vul de wrap met Italiaanse kaassalade
Als het recept je aanspreekt, wil je dan mijn Facebookpagina liken?
-------------------------------------------------------------
- Bekijk hier nog meer vullingen voor wraps
Wrap insmeren met Zaanse mosterd, dan plakjes pekelvlees erop en dan beleggen met Griekse witte kool rauwkost (Bieze), rollen maar.
BeantwoordenVerwijderenWrap insmeren met roomkaas (bijv Monchou), dan plakjes zalm erop en dan wat dille met honing-mosterd dressing, rollen maar.
Mvgr Astrid
Dankjewel voor de tips, klinkt goed!
VerwijderenMet ananas/kerrie saus insmeren, reepjes paté, flinterdunne spitskool, rozijnen en fijngemalen speculaasje. Oprollen en even in de koelkast leggen.
BeantwoordenVerwijderenDankjewel Ina. Ik dacht eerst dat je alles op 1 tortilla wilde smeren, haha. De zoete variant met speculaas lijkt me ook wel wat, leuk idee.
BeantwoordenVerwijderenWrap met groene pesto, rucola en parma- of gandaham
BeantwoordenVerwijderenDank voor het idee :)
BeantwoordenVerwijderenRoomkaas met bieslook dan dunne plakjes zalm en dan een beetje rucola en dan goed strak op rollen en in kleine stukje snijden en een poosje in de koelkast .
BeantwoordenVerwijderenHeerlijk als hapje bij de borrel of op een verjaardag.
Wrap dun insmeren met roomkaas. Carpacio, pijnboompitten, parmazaanse kaas snippers en truffelmayonaise erover. Smakelijk!
BeantwoordenVerwijderenGoeie combi hoor, dankjewel!
VerwijderenLekker met gewone sla, zalm en groene heksenkaas. I.p.v. zalm kun je ook goed ham of kipfilet gebruiken. Mogelijkheden te over.
BeantwoordenVerwijderenDank voor je aanvulling. Alle tips zijn welkom :).
VerwijderenVoor het eerst deze wraps gemaakt volgens jouw recept Marlon dus geen tips maar wilde je laten weten dat ze heerlijk zijn.
BeantwoordenVerwijderenDank voor je reactie, hoor het graag dat ze in de smaak vallen :)
VerwijderenRoomkaas met kruiden, ham, sla, komkommer. Iedereen is altijd enthousiast als we het op tafel hebben staan bij een verjaardag!
BeantwoordenVerwijderenDank voor je tip!
VerwijderenRoomkaas 2 bakjes hoeveel is dit aan gewicht?
BeantwoordenVerwijderenZo'n bakje roomkaas is meestal 125 of 150 gram. nNemt niet zo nauw welke je gebruikt
VerwijderenRucola pijnboompit. Verse roomkaas en zoete pun pakrika.
BeantwoordenVerwijderenKipkerrie sla en kipfilet....het kan ook met kipsate.
Smeerkaas tomaat (zonder pitjes) ijsberg sla.
Rucolla brie walnoot honing monster dip....
Voor snack tussen door is.
Sla komkommer tomaten(zonder pitjes) krokante kip en chillie saus
Jammie :)
VerwijderenHeb je de wraps, voordat je ze ging bewerken, eerst nog in de oven gehad? Zou beter rollen?
BeantwoordenVerwijderenIk gebruik ze bij dit recept direct uit de verpakking
VerwijderenIk doe ze even in de magnetron (10 seconden). Dan worden ze wat zachter en makkelijker om te rollen. Maar ik gebruik glutenvrije wraps, die zijn wat stugger.
VerwijderenHallo allemaal, als ik wraps ga maken voor een verjaardag of zo dan warm ik ze gewone even om en om in een heel hele Hete koekenpan....zo gepiept, Erin en eruit en dan smeren en beleggen en rollen maar!!
BeantwoordenVerwijderenDat kan idd heel goed. Ik warm ze zelf nooit op.
Verwijderenfavoriet op feesten; wrap gesmeten met hummus, daarna gesnipperde rauwe ui, peppadews fijngesneden en rauwe spinazie. Te lekker!
BeantwoordenVerwijderenDat klinkt idd super en helemaal als je de humus dan zelf maakt, dat is zo ontzettend lekker :)
VerwijderenWij eten ze graag met kruidenkaas (bv paturain),zalm en komkommer.
VerwijderenDe kids zijn wild van de zoete variant nl chocopasta met banaan. Deze is natuurlijk te variëren met ander fruit. Smakelijk!
De zalm wrap is hier ook geliefd. Ik had de link er nog niet tussenstaan zag ik (nu gedaan), het recept staat namelijk apart op mijn blog. Zoet is altijd goed :).
VerwijderenWrap hapje besmeren met americain file bosuitje erop en wat loempia saus in streep erop zodat in elke wrap wat zit
BeantwoordenVerwijderenLekker, dat eet ik eigenlijk veel te weinig. Dank voor de tip.
VerwijderenWrap, verse roomkaas, mierikswortel rucolla,
BeantwoordenVerwijderenZalm lente ui, mmmmmm. Groet Wilma.
Wrap insmeren met Pesto dipje # plakken kipfilet m tuinkruiden erop in repen snijden # stukjes rode paprika # rucola op de repen leggen # oprollen .
BeantwoordenVerwijderenPhiladelphia met wat olijfolie fijngesneden bieslook insmeren.
BeantwoordenVerwijderenRucola of andere sla
Gerookte zalm in reepjes
Advocado schijfjes
Kleine tomaatjes in schijfjes
Opdraaien en in folie laten opstijven.
Of
Boursin au fine herbe eventueel wat yoghurt bij om het smeren gemakkelijk te maken
Rucola of andere sla
Serano ham of Italiaanse
Fijne plakjes komkommer
Tomaatjes in plakjes
Parmezaanse kaas op strooien
Oprollen in folie draaien en in koelkast laten opstijven.