Contact

Vragen over recepten:
 • Het is het handigst als je een berichtje achterlaat onder het desbetreffende recept. Ik zal deze zo spoedig mogelijk plaatsen en erop reageren. Op deze manier kunnen andere bezoekers je ook verder helpen. Ook ben ik erg actief op mijn Facebookpagina waar je van harte welkom bent. 

Algemene vragen, tips, persberichten, samenwerking, uitnodigingen voor foodevents:

Producten opsturen:
 • Ik vind het erg leuk om nieuwe producten uit te mogen proberen. Ben dan ook zeer dankbaar als ik iets mag ontvangen en zal er altijd minimaal een foto van posten op mijn Instagram account.
 • Ook ben ik gek op kookboeken. Het leukste vind ik het als ik er dan een recept uit zou mogen publiceren op mijn blog en daar mijn eigen draai aan mag geven. Zie hier.  
 • Mijn adres: Piershilstraat 7, 2729 GW Zoetermeer. 

Advertenties op Lekker eten met Marlon:
 • Ik verwerk soms affiliate links in mijn blog en dan zet ik dat erbij. Via zo'n link krijg ik een kleine commissie als er iets besteld wordt. Zo hoop ik een gedeelte van mijn hosting te kunnen financieren. 
 • Als ik producten cadeau krijg zal ik dit bij het recept vermelden.

Wat cijfertjes (2022):


Note:
De recepten op Lekker eten met Marlon mag je delen via social media maar zet wel de link erbij en zorg dat deze aanklikbaar is. Ik vind het namelijk leuk om te zien waar de bezoekers vandaan komen. Recepten klakkeloos kopiëren op andere websites is niet toegestaan. Heb respect voor bloggers die energie en tijd steken in het schrijven en publiceren van hun blogs (ik spreek hier ook voor collega bloggers). Op de foto's staat copyright dus niet zomaar gebruiken svp.

6 opmerkingen:

 1. Hallo Marlon, ik lees al een tijdje je leuke foodblog. De laatste, winkelen in Duitsland was voor mij zeer herkenbaar. Ik woon in Aalten 10 km van Bocholt een leuke Duitse stad met alle winkels die jij noemt. zelf haal ik elke week de meeste boodschappen in Duitsland het is daar echt zoveel goedkoper. Ga zo door met al die leuke blogs en heerlijke recepten. Ik geniet ervan. Veel groeten uit het verre Oosten. Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Marlon, ziet er heerlijk uit. Ik wil alleen het voor mezelf houden, niet met jou eten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat mag hoor. Alleen ergens op de achtergrond ben ik toch aanwezig, al is het maar bij de bereiding :).

   Verwijderen
 3. mmmmmmmmmmmhmmmhhmhmhmhmhmmhmhmhmhmhmhmmhmhmhmhhmmhmhmh smullen, sappig heerlijk fatsig piggy tip: maak wat meer met kaas groetjes louise en thomas

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog meer? Ik vind dat ik altijd al zoveel kaas overal aan toevoeg :)

   Verwijderen