Kookworkshops

Naast catering (Feestbuffetten.nl) geef ik kookworkshops. Deze geef ik bij jou thuis of op een locatie naar keuze. Dit kan een buurthuis zijn, een vakantiehuisje, het kooklokaal op school maar ook de bedrijfskantine van je werk. Heb je zin in een leuke, gezellige kookworkshop dan moet je zeker contact met me opnemen. 

Voor wie zijn de kookworkshops? 
Vriendengroepen, families, verenigingen en bedrijven. 

De workshop: 
Je bepaald zelf wat je wilt gaan maken. Ik ben thuis in hartige en zoete gerechten. We kunnen een diner maken, tapas maken of we gaan aan de gang met chocolade en maken de lekkerste bonbons. Er is natuurlijk nog meer mogelijk. Denk hierbij aan een sushi workshop, salades en sausjes bereiden voor bij de barbecue of een complete high tea maken. 

Gezelligheid tijdens de workshop staat bovenaan de lijst. Tijdens de kookworkshop leg ik uit wat we gaan doen. Ik laat de recepten zien en vertel hoe we te werk gaan. Ik coördineer en begeleid de workshop zodat alles ongeveer gelijktijdig klaar is en er niet nog een brood de oven in moet terwijl de pasta al gekookt is en weer staat af te koelen. Ook geef ik extra tips en tricks voor als je het gerecht later nog een keer wilt maken. Achteraf stuur ik de recepten per mail zodat iedereen ze heeft. 

Meestal delen we de groep in kleinere groepjes en als alles klaar is ga je gezamenlijk eten en vertrek ik weer met mijn afwas naar huis. Dan hoef je later alleen maar je zelf gebruikte spullen af te wassen. Fijn toch? 

Leren koken:
Wil je vormbonbons leren maken, mislukken jouw macarons altijd of krijg je het echt niet voor elkaar om een gerecht goed op smaak te brengen? Woon je net op jezelf en mis je nog wat handigheid in de keuken, ook dan kan je mij boeken. Het leren koken doen we in kleine groepjes zodat ik alle tijd heb om je te begeleiden en alle vragen te beantwoorden.  

De kosten: 
De kosten zijn € 50,- (bonbons) en € 55,- (overige workshops) per persoon incl. de boodschappen, excl. drank. 

Werkgebied:
Ik woon in Zoetermeer maar rij door het hele land. Voor de eerste 25 km reken ik geen kosten, daarboven reken ik € 0,21 per km. 

Volg je me al op Instagram? Hier plaats ik regelmatig foto's van kookworkshops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten