Nodig:
- 1 pak wraps (6 of 8 stuks)- 2 bakjes met 200 gram roomkaas naturel
- 200 gram geraspte oude kaas
- 2 eetlepels ranchkruiden
- eventueel nog wat peper en zout
- rucola
Voorheen kocht ik de wraps die voor handen lagen maar tegenwoordig koop ik het grotere formaat. Als je die oprolt krijg je mooiere stevige wraprolletjes. Onderaan zal ik het laten zien d.m.v. twee verschillende foto's.
Meng de roomkaas met de oude kaas en ranchkruiden. Proef of je nog extra ranchkruiden wilt toevoegen en maak eventueel op smaak met wat peper en zout uit de molen. Heb je geen ranchkruiden gebruik dan in ieder geval wat groene kruiden als bieslook en peterselie en maak de vulling dan extra op smaak met wat knoflook en uienpoeder.
Verdeel de kaasmix over het voorste gedeelte van de wraps. Zorg ervoor dat er ook kaas aan de zijkanten zit. Leg er in de breedte wat blaadjes rucola op.
Rol de wraps strak op. Het kaasmengsel schuift vanzelf mee naar achteren en zal je er op deze manier niet zo snel uitdrukken
Bewaar de wraps tot gebruik in plastic folie in de koelkast. Ze zijn na een paar dagen nog steeds heerlijk
Snijd ze in stukjes en verdeel op een bord. Heerlijk als onderdeel van tapas maar ook super op een verjaardag of als borrelhapje
Hier zie je de gevulde wraps gemaakt met de kleine wraps
En hier zie je hoe ze ronder en voller worden met de grotere variant wraps. Ik heb vijf wraps kunnen vullen met de bovenstaande vulling, de zesde wraps ging de koekenpan in en is als tosti gegeten met gesmolten kaas ertussen.
Variatie:
- De kruidenkaas is ook heerlijk op brood of toast- Bekijk meer variaties voor koude wraps bij het vorige recept
Als het recept je aanspreekt, wil je dan mijn Facebookpagina liken?
-------------------------------------------------------------
Geen opmerkingen:
Een reactie posten