Brie is onzettend lekker op een vers broodje. Ken je de combinatie al met rucola, walnoten en honing? Is een klassieker maar wil het je toch laten weten.
- een lekker vers broodje
- een paar plakken goede roombrie
- rucola
- walnoten
- een lepeltje zachte honing, bijvoorbeeld Acacia honing
- een lepeltje zachte honing, bijvoorbeeld Acacia honing
Beleg het broodje met een paar blaadjes rucola. Verdeel daar de in repen gesneden brie overheen. Breek er een paar stukjes walnoten over en spuit er een sliertje honing overheen. Makkelijk toch?
Variatie:
- Leg er ook een paar schijfjes appel, peer of witte druiven bovenop
- Zet de oven aan op 200 graden. Snijd het broodje open en leg er de brie en walnoten op. Verwarm het broodje in de oven tot de brie is gesmolten. Verdeel er dan een paar blaadjes rucola over en de honing. Smullen maar
- Doe de brie, walnoten en honing tussen twee boterhammen en maak er een tosti van
Als het recept je aanspreekt, wil je dan mijn Facebookpagina liken?
-------------------------------------------------------------
- Bekijk hier meer lunch recepten
Weet je dat ik kookworkshops geef? Van chocoladeparty's (bonbons en truffels maken) tot high tea's, sushi workshops, wereldgerechten en meer. Deze geef ik bij jou thuis of op locatie naar keuze. Heb je een vrijgezellenfeest, familiefeest of zoek je een leuk bedrijfsuitje, lees dan hier meer informatie om een gezellige kookworkshop te boeken. Bij grote groepen neem ik een collega mee.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten