zaterdag 21 oktober 2023

Kookworkshops met Marlon

Met ruime ervaring geef ik de lekkerste en gezelligste kookworkshops aan huis of op locatie. Dit varieert van chocolade, bonbon workshops, tot high tea, diner, sushi, wereldgerechten of tapas. De workshop: 
Jij bepaald wat je wilt gaan maken! Dit mag een diner zijn, tapas of we gaan aan de gang met chocolade en maken de lekkerste bonbons. Er is natuurlijk nog meer mogelijk. Denk hierbij aan een sushi workshop, salades en sausjes bereiden voor bij de barbecue of een complete high tea maken. 

Gezelligheid staat bovenaan de lijst. Tijdens de workshop leg ik uit wat we gaan doen. Ik laat de recepten zien en vertel hoe we te werk gaan. Ik coördineer en begeleid de workshop zodat alles gelijktijdig klaar is en er niet nog een brood de oven in moet terwijl de pasta al gekookt is en weer staat af te koelen. Ook geef ik extra tips en tricks voor als je het gerecht later nog een keer wilt maken. Achteraf stuur ik de recepten per mail zodat iedereen ze heeft. 

Meestal delen we de groep in kleinere groepjes en als alles klaar is ga je gezamenlijk eten en vertrek ik weer met mijn afwas naar huis. Dan hoef je later alleen maar je zelf gebruikte spullen af te wassen. Fijn toch? 

Hoe het werkt? 
We maken eerst een telefonische afspraak. Bespreken de wensen en dan maak ik een menu op maat. Jij zorgt voor een locatie (dit mag ook bij jou thuis zijn), ik kom naar je toe en neem mee wat we nodig hebben. Samen gaan we dan koken* en als het klaar is ga jij het met je vrienden, familie, collega's opeten en ga ik met de afwas naar huis.

*Bij bonbon workshops gaan we samen het lekkers bereiden en inpakken waarna ik naar huis ga. 

Hoelang duurt een workshop: 
We zijn ca. 2 tot 2,5 uur bezig excl. de voorbereiding op de plek zelf. Na het kokkerellen kunnen jullie het zo laat maken als je zelf wilt.  

Voor wie zijn de kookworkshops? 

Vriendengroepen, families, verenigingen en bedrijven. 

Wat het kost? 

Bonbons en chocolade workshops €60,- p.p. 
Sushi workshops €65,00 p.p. 
Overige workshops €62,50 p.p. 
Dit is incl. de ingrediënten, excl. drank. 

De workshops zijn geschikt voor groepen van 6 tot 60 personen.  

Reiskosten:
€ 0,25 per km. 
    


   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten