Vorige maand stond mijn recept in het magazine Boodschappen. Wie verder heeft gekeken is ook het recept van Monique van Otterdijk tegengekomen. Afgelopen week mailde ze mij dit heerlijke recept van veldsla met geitenkaas die ik graag met jullie deel. Dankjewel Monique.
- 1 zakje veldsla
- half pakje geitenkaas
- 1 komkommer
- 1 appel
- pijnboompitjes
- appel/honingdressing (Calvé of zelf gemaakt)
Je kunt ook de salade mengen met komkommer en appel, in een schaal doen en dan de geitenkaas, pijnboompitjes en dressing over de salade verdelen. Ook de mini bolletjes geitenkaas zijn dan leuk om te gebruiken.
In plaats van zakje dressing:
Meng 1 deel appelsap met 5 delen honing. Breng op smaak met peper en zout en een drup azijn.
Als het recept je aanspreekt, wil je dan mijn Facebookpagina liken?
-------------------------------------------------------------
Weet je dat ik kookworkshops geef? Van chocoladeparty's (bonbons en truffels maken) tot high tea's, sushi workshops, wereldgerechten en meer. Deze geef ik bij jou thuis of op locatie naar keuze. Heb je een vrijgezellenfeest, familiefeest of zoek je een leuk bedrijfsuitje, lees dan hier meer informatie om een gezellige kookworkshop te boeken. Bij grote groepen neem ik een collega mee.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten