vrijdag 26 mei 2017

Zelfgemaakte kipshoarma salade voor op toast (of brood)

Ik vind het heel erg leuk om zelf toastsalades te maken. Het lijkt vaak moeilijker dan dat het is. De meeste basisproducten heb je vast al in huis. Ik heb hier een kipshoarma salade gemaakt van een kipfilet die ik nog had liggen. Je mag ook van die reepjes varkensvlees gebruiken of een schnitzeltje in reepjes snijden. Wat je het lekkers vindt of in huis hebt.


vrijdag 12 mei 2017

Slagroomsoesjes met zelfgemaakte glazuur

Ik weet dat het kort dag is maar deze slagroomsoesjes zijn ontzettend leuk om te maken voor Moederdag. Ook heel goed te doen voor kinderen want er komt geen warmtebron aan te pas.


zondag 7 mei 2017

Zelfgemaakte kaasstengels met slechts drie ingrediënten

Eigenlijk is dit een heel eenvoudig recept waarvan je waarschijnlijk al weet hoe je dit moet maken maar ik ga het toch voor je uitschrijven. Wij aten ze afgelopen week bij de kerriesoep.


dinsdag 2 mei 2017

Mexicaanse lasagne

Laatste werd ik wakker met het sublieme idee om die avond lasagne te gaan maken met zwarte boontjes erdoor. Verder denkend bedacht ik me dat ik dan ook wel de tomatensaus met Mexicaanse kruiden zou kunnen maken. Afijn, ik had bijna alles ervoor in huis, heb die dag gehakt gekocht en ben het diezelfde avond nog gaan maken. Het resultaat vonden wij erg lekker. Ik heb zelfs later op de avond nog een kleine portie genomen en het de tweede dag weer gegeten. Een blijvertje dus!