dinsdag 17 februari 2015

De top 10 - Een compleet Grieks menu

Er staan ondertussen zoveel Griekse gerechtjes hier op mijn blog dat ik ze eens onder elkaar heb gezet. Zo kan je ze lekker snel terugvinden en het ook een keer maken. Vorige week stond er een compleet menu op tafel en dat ging er bij iedereen goed in. Er zal heus wel een Hollands tintje aan zitten maar dat mag de pret niet drukken. Hieronder wat Griekse gerechtjes bij elkaar.


En omdat niet iedereen er gek op is, gaan de olijven er apart bij

2 opmerkingen:

  1. Gisteren een aantal gerechten van dit complete menu gemaakt (we zijn maar met z'n tweeën ;-) maar we hebben echt heerlijk gegeten! Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje huiverig was voor de gyroskruiden die in veel gerechten (zoals kruidenboter) terug komt maar de smaak is in ieder gerecht weer anders. Heel goed gevonden, wij hebben gesmuld, dank je wel Marlon!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik begrijp je huiverigheid. Het is toch de rest van de ingredienten waardoor het dan toch weer anders smaakt en met die basiskruiden wordt het dan weer een geheel. Ben ook maar wat gaan proberen en mij beviel het ook goed.

    BeantwoordenVerwijderen