zaterdag 14 februari 2015

Gevulde Peppadews met roomkaas

Bij het vertellen over mijn Griekse maaltijd kreeg ik de tip om er gevulde Peppadews bij te serveren. Peppadews zijn zoete pepers en lijkt op een kruising tussen tomaat en paprika. Je kunt potjes kopen waarbij ze al gevuld zijn met kaas maar daar zitten er veel minder in en ze zijn duurder. Ik heb ze zelf gevuld. Ben niet zo netjes te werk gegaan maar dat geeft niet toch?

Nodig:
- 1 pot Peppadews 400 gram
- 100 gram roomkaas

Laat de Peppadews uitlekken. Vul ze met een spuitzakje met roomkaas. Je kunt Monchou gebruiken, ik heb neutrale witte verse kaas van de Aldi gebruikt. Ik dacht niet aan een spuitzakje dus ik heb ze met de achterkant van een lepeltje gevuld. Hierbij wat geknoei dus volgende keer beter.

Ook leuk om te serveren als borrelhapje, tapas, bij de BBQ of bij een salade.Als dit recept je aanspreekt, wil je dan mijn Facebookpagina liken? 

------------------------------------------------------------- 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten