woensdag 29 oktober 2014

Jawel, ik kom op televisie bij Kassa Groen


Gisteren heb ik een geweldige dag gehad bij boerderij Noorderlicht in Noordeloos. Ik heb mee gedaan aan een kaassmaaktest van de verkiezing van de lekkerste en duurzaamste Hollandse belegen kaas. Wij moesten zeven kazen proeven en keuren. Een flinke lijst met vragen invullen en later op de dag kregen wij de uitslag welke kaas gewonnen hadden. De opnames waren voor het tv programma Kassa Groen. Ik was benaderd nav van deze foodblog (www.marlonsebel.blogspot.nl). Helemaal geweldig natuurlijk, zeker omdat ik pas zo kort aan het bloggen ben. 


De uitzending is op maandagavond 24 november om 19.30 uur. Allemaal kijken natuurlijk!   

Collega testers: 
- Leonie Kohl van de foodblog VeggieVariation
- Rosanne Vermaat van de foodblog Rosanne Eet
- Elise Gruppen van de foodblog Chicks Love Food
- Jeroen Thijssen, journalist voedsel bij Trouw
- Karel Klosse Culinair Artiest, VT chef
- Mart Lubben van de Future Food Academy
Ook heb ik gesproken met Charlotte Linnebank en Eveline Beijst en van Quistionmark, een goed concept waar ik me zeker in ga verdiepen. 

De foto's hieronder zijn gemaakt door stichting Natuur en Milieu


De uitleg
De test
  
De uitslag
 


En nu krijg ik trek in een lekker broodje kaas :)


-------------------------------------------------------------

Bekijk hier meer recepten met kaas
- Bekijk hier wat ik nog meer heb meegemaakt


2 opmerkingen: