zaterdag 31 januari 2015

Meeting met andere foodbloggers bij blogsociety.nl

Zoals je in de titel al kunt lezen ben ik vanmiddag bij een meeting geweest met collega foodbloggers. Wij waren met 25 man uitgenodigd in Amsterdam bij blogsociety, de bloggerscommunity van Telegraaf. Het was een hele gezellige middag en ik ben trots dat ik erbij mocht zijn. Onder het genot van een hapje en een hapje en een drankje hebben wij elkaar beter leren kennen.

Iedere blogger had iets lekkers meegenomen want wat is nou nog leuker om te doen als je foodblogger bent? Juist, laten zien en proeven wat je doet. Ik had op mijn facebookgroep gevraagd wat ik het beste kon gaan maken. Ik twijfelde tussen hartige taart, de oude kaassalade, bladerdeeghapjes en fudge. Unaniem kreeg ik als reactie dat ik fudge moest gaan maken. Die zijn te lekker werd gezegd.

Nou, daar kon ik het eigenlijk alleen maar mee eens zijn dus ben ik de keuken ingedoken en heb wederom three color rocky road fudge met Oreo koekjes gemaakt. Het resultaat zie je op de foto's hieronder. Ziet er weer lekker uit toch?
   

Het leuke van deze fudge is dat het heel wat lijkt maar niks voorstelt om het te maken. Iedereen kan het en het kan volgens mij ook niet mislukken. Ook is het zo gemaakt en je hebt daarna alleen maar geduld nodig omdat het op moet stijven voordat je kunt aanvallen. Ik heb maar één foutje gemaakt. Ik had een dubbele portie moeten maken zodat ze er thuis ook van mee konden genieten. Daar baalden ze stevig dat ik het mee ging nemen. 

Wij hebben de hele middag gesmuld, gelachen en gekletst. Heerlijk ongedwongen tips en tricks uitgewisseld en natuurlijk links doorgegeven van elkaars blogs. Binnenkort hoop ik het lijstje te ontvangen en misschien ga ik dan wel wat maken van een medeblogger en ze in het zonnetje zetten.

Om een idee te krijgen wat er zoal nog meer op tafel stond kan je op deze foto zien. 


Wat een leuke groep was er!
Wij kregen ook nog een hele leuke verrassing mee naar huis maar daar kom ik later op terug. Al met al een hele geslaagde dag die ik niet snel zal vergeten.

Groetjes van Marlon.

O, ja vanaf vandaag kan je me ook volgen op Instagram. Moet nog wennen maar komt goed.


-------------------------------------------------------------Geen opmerkingen:

Een reactie posten