donderdag 6 november 2014

Ken je die potjes kaneelsuiker?

Ze liggen er weer!

Een paar maanden terug ging ik bij de Hoogvliet supermarkt mijn vertrouwde potje kaneelsuiker halen. Ik weet wel dat je gewoon los suiker en kaneel in recepten kan gebruiken maar die harde stukjes hebben zo'n lekkere beet en het ziet er leuk uit.

Ik kon ze niet vinden en heb er toen naar gevraagd. De meneer die me hielp zei ze achter te hebben omdat ze er alleen liggen in de periode van de stoofpeertjes. Hij was toen zo vriendelijk ze voor me op te zoeken. Gisteren was ik bij de Hoogvliet en ja hoor, het is er weer tijd voor.


   Zit er geen Hoogvliet bij je in de buurt? Ze zijn ook te koop bij veel andere grote supermarkten. Ligt vaak bij het fruit of bij de bakspullen.  


-------------------------------------------------------------
Geen opmerkingen:

Een reactie posten