maandag 30 maart 2015

UItgeholde paprika met saus voor bij de rauwkost

Als je rauwkost op tafel zet met een verjaardag of feestje dan is het erg leuk om de saus te serveren in een uitgeholde paprika. Snijd het kapje eraf, haal de zaadjes eruit en vul met saus.


De paprika had ik hier gevuld met zelfgemaakte nep-heksenkaas naar recept van Eetpraat. Wat ook erg lekker is bij de rauwkost is de ranchkruidensaus en dan met een mix van 1/3e deel mayonaise en 2/3e deel (Griekse) yoghurt

Als dit je aanspreekt, wil je dan mijn Facebookpagina liken?

-------------------------------------------------------------

- Bekijk meer leuke ideeën op Pinterest




2 opmerkingen:

  1. Ik ben weer eens lekker aan het struinen door je recepten en krijg als altijd steeds meer trek (zit in mn naam, we Snoep(en) graag :) maar dan wel hartig. Inmiddels staan op mn tapaslijstje voor zondag je vegawraps en broodrol met kip. Voor elders in de week nog je spinazieovenschotel met kip. Waarom id dan hierbij reageer? Gewoon, hoe simpel kan het zijn maar ik dacht er nog niet eerder aan. Dip/saus bij de rauwkost serveren in een paprika. Supers!
    Dank je wel weer voor je inspiratie en recepten, groetjes Miekk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Miekk, ontzettend lief je berichtje! Veel plezier met je tapasavondje en het koken. Groetjes van Marlon

    BeantwoordenVerwijderen