woensdag 5 augustus 2015

Smoothie gemaakt met Alpro Soya Mild - Review

Door het bloggen word ik steeds vaker door bedrijven benaderd. Zo werd ik onlangs benaderd door iemand die testers zoekt voor Alpro Soya Mild. Zelf kon ik het product niet en het maakte me nieuwsgierig. Ik heb er in ieder geval een heerlijk smoothie mee gemaakt. Wil je de sojadrink ook testen*, lees dan verder.De sojadrink was mij dus nog niet bekend en toen ik de actie voorbij zag komen wilde ik het dus eerst zelf testen voordat ik erover zal gaan bloggen. De pakken liggen bij de houdbare producten en zijn niet gekoeld. Gisteren bij thuiskomst het pak in de koelkast gezet en vandaag ben ik het gaan proberen.

Bij het inschenken van de drank lijkt het op melk maar de kleur is de enige vergelijking. De drank is wat voller dan melk, meer de dikte van slagroom en ergens deed het me aan gesmolten roomijs denken. Vreemd want het is geen zuiveldrank. Er zit een smaakje aan die ik niet thuis kan brengen. Een sojasmaakje zal het zijn. Eigenlijk moet ik er gewoon aan wennen, zoals ik overal aan moet wennen. Ik schrijf niet voor niks bovenaan mijn blog dat wij twee lastige eters in huis hebben. Eentje daarvan ben ik al gaat het steeds beter. Mijn man vond het erg lekker en dronk meteen zijn beker leeg. Hij wilt dat ik het vaker ga kopen. Hij is dan ook een heel stuk makkelijker blijkt maar weer.

Door het romige bedacht ik me dat het prima te combineren moet zijn met fruit en je er heerlijke smoothies mee zou kunnen maken. Gedaan en dat klopt helemaal.

Nodig:
- een schaaltje aardbeien
- 1 banaan
- 100 ml Alpro Soya mild


Ik had nog aardbeien in de vriezer liggen en ik heb het gemak van een blender met ijscrunch functie. De aardbeien doe je in de blender en daar giet je de sojadrink overheen. Dan zet je de ijscrunch aan. Heb je een blender die dat niet aankunt, neem dan aardbeien uit de koeling. 


Na het crunchen zet je de blender op smoothie stand en laat je hem even zijn gang gaan. Ik vond de smoothie iets te dun en heb er toen nog een banaan in plakjes doorheen geblenderd. De dikte was toen perfect. Het zou ook met meer aardbeien kunnen maar daar was ik doorheen.


Ingeschonken in een mooi glas en uit het rietje opgedronken. Gezond en harstikke lekker! 


Hier nog wat informatie over de Alpro Soya Mild (van de website gehaald):

Alpro Sojadrink Mild is DE nieuwe generatie binnen sojadrinks. Deze variant heeft alle voordelen van plantaardige soja eiwitten van hoge kwaliteit met een natuurlijke en milde smaak. Zo fris en zacht dat het perfect is voor elk moment van de dag. Het is een veelzijdige drink: lekker door je ontbijtgranen, koffies, shakes en ook heel goed te gebruiken in warme gerechten zoals aardappelpuree en warme sauzen.

- Geniet van de milde, natuurlijke smaak voor elk moment van de dag.
- 100% plantaardig
- Voedzaam en bron van hoogwaardige soja-eiwitten
- Lichtverteerbaar, want van nature lactosevrij. Vrij van gluten.
- Van nature arm aan verzadigde vetten

* De testactie is ondertussen afgelopen


Als dit recept je aanspreekt, wil je dan mijn Facebookpagina liken?

-------------------------------------------------------------
- Bekijk hier meer recepten met fruit
# Deze blog is gesponsord. Ik heb mij hierdoor niet laten beïnvloeden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten