dinsdag 23 december 2014

Trots, blij, happy. Bedankt allemaal!

Wat is dit gaaf zeg, kijk ik net bij mijn statistieken, zie ik de teller van vandaag gewoon boven de 4000 bezoekers uitkomen. Zo hoog is hij nog nooit geweest. Te bedenken dat ik pas negen maanden mijn recepten hier plaats. Wat hebben dan al veel mensen mij gevonden. Echt leuk!


Ik bedacht me laatst al dat ik door het online zetten van mijn recepten zelf ook anders ben gaan koken. Waar ik voorheen nog wel een pakje voor haalde, blijft die nu in de winkel liggen. Zo kan ik me niet meer heugen wanneer ik voor het laatst een kant en klare tomatensaus heb gekocht of een blik soep heb open getrokken. Vind het gewoon niet lekker meer en omdat ik het nu altijd zelf maak gaat het ook vanzelf en hoef ik niet meer terug te lezen hoe ik het ook al weer deed. Ook is het een gewoonte geworden om mijn telefoon in de buurt te hebben tijdens het koken en bakken zodat ik foto's kan maken. Ik beslis dan later of ik ze wel of niet gebruik. En thuis zijn ze het al gewend dat ik voordat ik ga eten een foto van mijn bord neem. Best grappig eigenlijk.

Allemaal bedankt voor het bezoeken van mijn blog, het bekijken en maken van mijn recepten. Ik zal ook in het nieuwe jaar recepten blijven plaatsen. Had er al lol in en door alle bezoekers en reacties die ik krijg nog meer lol. Geniet je van mijn recepten deel de blogs dan gerust met je vrienden, wie weet dat de bezoekersaantallen over een jaar dan zelfs verdubbeld zijn :). Zou de kers op de taart zijn toch?

Voor nu wil ik iedereen alvast hele fijne Kerstdagen wensen en een geweldig, liefdevol 2015.


1 opmerking:

  1. Wat grappig dat ik zoveel herken in dit stukje. Wij zijn ongeveer tegelijk begonnen en ook ik gebruik nauwelijks nog pakjes en zakjes, en als ik het toch eens een keer doe heb ik na 1 hap meestal al spijt. Ook hier moeten ze weleens wachten tot alles netjes op de foto staat voordat we gaan eten, vinden ze niet altijd leuk haha.. ;)

    Jij ook fijne dagen en de beste wensen (en veel blogplezier) voor het nieuwe jaar!

    Groetjes Barbara

    BeantwoordenVerwijderen