woensdag 19 december 2018

Bieslookroomkaas met zongedroogde tomaten

Een favoriete spread voor op toast of op een broodje is deze. Roomkaas op smaak gebracht verse kruiden en zongedroogde tomaten.


Nodig:
200 gram roomkaas / zuivelspread
100 gram crème fraîche
100 gram yogonaise, frietsaus of mayonaise
1 à 2 eetlepels vers gesneden peterselie
flink wat vers gesneden bieslook 
ca. 35 gram zongedroogde tomaten
zwarte peper, zeezout

Snijd de tomaten heel fijn of haal ze even door een multihakker.

Doe de roomkaas, crème fraîche en yogonaise in een kom en mix een paar minuten door zodat het lekker luchtig gaat worden. Voeg de tomatenstukjes en verse kruiden toe.

Serveer in een leuk schaaltje. 

Als het recept je aanspreekt, wil je dan mijn Facebookpagina liken?

-------------------------------------------------------------




Wil je een foto pinnen, gebruik dan onderstaande foto op Pinterest:




Weet je dat ik kookworkshops geef? Van chocoladeparty's (bonbons en truffels maken) tot high tea's, sushi workshops, wereldgerechten en meer. Deze geef ik bij jou thuis of op locatie naar keuze. Heb je een vrijgezellenfeest, familiefeest of zoek je een leuk bedrijfsuitje, lees dan hier meer informatie om een gezellige kookworkshop te boeken. Bij grote groepen neem ik een collega mee.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten