Nodig:
- aardappelschijfjes of andere (kant en klare) aardappeltjes
- lepeltje olie
- 1 tot 2 lepels ranchkruiden
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Gaar de aardappeltjes eerst voor in de magnetron. Bij mijn magnetron is dat ongeveer 7 minuten per 700 gram op 1400 watt. Heb je een magnetron met lager vermogen dan neem je een minuutje extra. gewoon even prikken met een vork of ze gaar zijn.
Gaar de aardappeltjes eerst voor in de magnetron. Bij mijn magnetron is dat ongeveer 7 minuten per 700 gram op 1400 watt. Heb je een magnetron met lager vermogen dan neem je een minuutje extra. gewoon even prikken met een vork of ze gaar zijn.
Meng de aardappelen met olie en de kruiden. Verdeel ze over de ovenschaal en bak ze mooi bruin in ca. 20 minuten. Hussel ze tussentijds een keertje door. Gebruik je geen magnetron, bak de aardappelen dan zo'n 45 minuten in de oven op 200 graden.
Deze aardappelen ga je ook lekker vinden:
Kindvriendelijk:
- Voor iedereen lekker en niet zo vet als friet
Als dit recept je aanspreekt, wil je dan mijn Facebookpagina liken?
-------------------------------------------------------------
Geen opmerkingen:
Een reactie posten