Nodig (voor 18 stukjes):
240 gram carpaccio
3 grote wraps (25 cm)
3 eetlepels groene pesto
3 flinke eetlepels mayonaise
6 eetlepels kaasschilfers
3 eetlepels geroosterde pijnboompitten
handje rucola
Als je carpaccio koopt bij de supermarkt is het meestal verpakt met een dressing, pijnboompitjes en kaasschilfers erbij. De pijnboompitjes en kaasschilfers die erbij zitten zijn minimaal dus ik koop liever alles los. Het vlees haal ik dan bij de keurslager en dat verschil proef je echt.
Rooster de pijnboompitten voorzichtig op laag vuur tot ze lichtbruin worden en je ze gaat ruiken. Laat afkoelen.
Meng de mayonaise met pesto. Smeer de wraps in met de pestosaus. Strooi er pijnboompitten overheen.
Verdeel de carpaccio en kaasschilfers over de wraps. (De volgorde van beleggen maakt niet zoveel uit).
Leg rucola en verse basilicum over de carpaccio.
Rol de wraps strak op en bewaar in de koelkast in plastic huishoudfolie.
Serveertip: Snijd elke wrap in zes stukken. Leg wat rucola op een bord, steek twee stukjes wraps op een tapasprikker en leg de prikker zo op het bord dat je de snijkant van de wrap kunt zien. Strooi er nog een paar pijnboompitten overheen.
- Gebruik rosbief in plaats van carpaccio.
- Gebruik truffelmayonaise in plaats van pesto.
- Nog meer smaak met volkoren wraps.
-------------------------------------------------------------
Okee, dit kan niet anders dan een perfecte combinatie zijn. Wraps met Carpaccio 2 van mijn favo gerechten :)
BeantwoordenVerwijderen😀😀😀
Verwijderen