maandag 11 augustus 2014

Een heerlijk broodje met kip en appel

Heb je trek in een heerlijke lunch en wil je een keer wat anders? Maak dan een broodje met een combinatie van gerookte kip, appel en honingmosterdsaus. Een hele lekkere combinatie waar wij echt van kunnen genieten.


Nodig:
- een vers broodje, hier een Italiaanse bol
- een kwart appel in schijfjes (Jonagold doet het goed hierbij)
- een paar flinke plakken gerookte kipfilet
honingmosterdsaus, zelfgemaakt of kant en klaar

Beleg het broodje om en om met schijfjes appel en plakjes gerookte kipfilet. Spuit er een sliertje saus over. Wil je er groenten bij, leg er dan wat rauwkost onder.


Als het recept je aanspreekt, wil je dan mijn Facebookpagina liken?

-------------------------------------------------------------
Bekijk hier meer lunch recepten

Weet je dat ik kookworkshops geef? Van chocoladeparty's (bonbons en truffels maken) tot high tea's, sushi workshops, wereldgerechten en meer. Deze geef ik bij jou thuis of op locatie naar keuze. Heb je een vrijgezellenfeest, familiefeest of zoek je een leuk bedrijfsuitje, lees dan hier meer informatie om een gezellige kookworkshop te boeken. Bij grote groepen neem ik een collega mee.

Wil je een foto pinnen, gebruik dan onderstaande foto op Pinterest:4 opmerkingen:

 1. Kip en appel in een salade is hier ook altijd een succes, maar om dit op een broodje te doen is nooit bij me opgekomen. Klinkt goed, ik ga het eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet ook niet of het ooit bij mij was opgekomen als ik er niet tegenaan was gelopen. Vooral de gerookte kip is er erg lekker bij en zorg voor een appel met smaak. Lees graag hoe je het vindt.

   Verwijderen
 2. Welke appel is het lekkerst?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelf vind ik een friszure appel er lekker bij, bijvoorbeeld een Granny Smit. Maar je kunt op zich alle appels gebruiken die je zelf het liefst eet.

   Verwijderen