Nodig:
- 250 gram verse of (iets minder) gedroogde tortellini
- ca. 5 zongedroogde tomaatjes
- ca. 2 eetlepels pesto
- rucola of andere sla, optioneel
- 2 eetlepels pijnboompitten, optioneel
- houten prikkers
- ca. 2 eetlepels pesto
- rucola of andere sla, optioneel
- 2 eetlepels pijnboompitten, optioneel
- houten prikkers
Kook de tortellini beetgaar volgens de verpakking. Spoel koud af zodat het garen stopt en meng met pesto naar smaak.
Snijd de tomaten (zelf gedroogd of uit een potje) in stukjes.
Rijg om en om een tortellini en een stukje tomaat op een spiesje. Twee tortellini's per spiesje is voldoende. Serveer de spiesjes op een bedje van sla en strooi er wat geroosterde pijnboompitjes overheen.
Als het recept je aanspreekt, wil je dan mijn Facebookpagina liken?
-------------------------------------------------------------
Geen opmerkingen:
Een reactie posten