Contact

Vragen over recepten?
 • Het is het handigst als je een berichtje achterlaat onder het desbetreffende recept. Ik zal deze zo spoedig mogelijk plaatsen en erop reageren. Op deze manier kunnen andere bezoekers je ook verder helpen. Ook ben ik erg actief op de Facebookpagina waar je van harte welkom bent. 

Algemene vragen, tips, persberichten, samenwerking, uitnodigingen voor foodevents? 

Producten opsturen?
 • Piershilstraat 7, 2729 GW Zoetermeer. Ik beloof niet om erover te schrijven maar zal altijd minimaal een foto posten op mijn Instagram account.

Advertenties op Lekker eten met Marlon:
 • Ik hou niet zo van sites vol met schreeuwende advertenties en van die pop-ups die steeds in beeld springen. Daarom laat ik die zoveel mogelijk weg omdat ik me anders aan mijn eigen blog ga irriteren. Het kan wel gebeuren dat ik affiliate links verwerk in mijn blog en dan zet ik dat erbij. Via zo'n link krijg ik er een een kleine commissie als er via die links iets besteld wordt. Zo kan ik mijn hosting financieren. 
 • Als ik producten cadeau krijg dan zal ik bij het recept vermelden. Note:
De recepten op Lekker eten met Marlon mag je delen via social media maar zet wel de link erbij en zorg dat deze aanklikbaar is. Ik vind het namelijk leuk om te zien waar de bezoekers vandaan komen. Recepten klakkeloos kopiëren op andere websites is niet toegestaan. Heb respect voor bloggers die energie en tijd steken in het schrijven en publiceren van hun blogs (ik spreek hier ook voor collega bloggers). Op de foto's staat copyright dus niet zomaar gebruiken svp. Verder ben ik best lief :).


2 opmerkingen:

 1. Hallo Marlon, ik lees al een tijdje je leuke foodblog. De laatste, winkelen in Duitsland was voor mij zeer herkenbaar. Ik woon in Aalten 10 km van Bocholt een leuke Duitse stad met alle winkels die jij noemt. zelf haal ik elke week de meeste boodschappen in Duitsland het is daar echt zoveel goedkoper. Ga zo door met al die leuke blogs en heerlijke recepten. Ik geniet ervan. Veel groeten uit het verre Oosten. Els

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor je lieve bericht, doet me goed 😀

   Verwijderen