tag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post8878389276748361047..comments2024-03-15T10:56:01.519+01:00Comments on Lekker eten met Marlon: Bruine bonen met rijstAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-5316471909462078802017-10-29T18:01:59.629+01:002017-10-29T18:01:59.629+01:00Hoi Rose, wat leuk dat je het meteen op twee manie...Hoi Rose, wat leuk dat je het meteen op twee manieren hebt geprobeerd. Grappig ook dat je verschil proefde. Goeie tip van die trassi en 5 spicepowder. Ik heb beide in huis, zal ik volgende keer ook toevoegenAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-702293847801294642017-10-29T16:13:56.371+01:002017-10-29T16:13:56.371+01:00Hoi Marlon, eindelijk een reactie terug van me! Ik...Hoi Marlon, eindelijk een reactie terug van me! Ik heb de bonenschotel in de slowcooker gemaakt, ik heb kippendijen en soepvlees gebruikt, en ik heb de stand high van de slowcooker gebruikt i.p.v low, het vlees was botermals, en het smaakte heerlijk! Ik heb er ook nog een beetje Surinaamse trassi en 5 spicepowder bij gedaan, en het was heerlijk! Dat weekend erop heb ik dit gerecht gewoon in de braadpan gemaakt,en precies gedaan zoals jou recept zegt, wel weer een beetje trassi en 5 spicepowder gebruikt, en mijn (onze) persoonlijke smaak vind dit gerecht lekkerder uit de braadpan! Ik weet niet waarom, maar we vonden de smaken gewoon lekkerder!! Dus dit recept is absoluut een blijvertje, nomnomnom, maar ik maak hem in de braadpan!rosehttps://www.blogger.com/profile/02302145065630875416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-4805888401533674342017-10-11T20:19:08.218+02:002017-10-11T20:19:08.218+02:00Ik hoor het graag van je, alvast bedanktIk hoor het graag van je, alvast bedanktAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-72027707436392748722017-10-11T11:27:34.797+02:002017-10-11T11:27:34.797+02:00Dank je wel voor je berichtje terug, ik denk dat i...Dank je wel voor je berichtje terug, ik denk dat ik het met kippen dijen en soepvlees ga proberen, dan is de kans het kleinst denk ik dat het droog zou kunnen worden. Ik hou je op de hoogte! rosehttps://www.blogger.com/profile/02302145065630875416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-46287605242260520492017-10-10T18:50:18.094+02:002017-10-10T18:50:18.094+02:00Ik heb het zelf nog niet in de slowcooker gemaakt ...Ik heb het zelf nog niet in de slowcooker gemaakt maar navraag gedaan bij ervaren slowcookers. Zij denken dat de beschrijving hierboven goed kan kloppen. E.e.a hangt natuurlijk wel af van hoe dik het vlees is gesneden en welk vlees er wordt gebruikt. De bieflappen gaan het zeker redden. Ander rundvlees kan iets langer duren. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-6872700950224423042017-10-10T14:19:38.971+02:002017-10-10T14:19:38.971+02:00Heb je dit recept toevallig al een keer in de slow...Heb je dit recept toevallig al een keer in de slowcooker gemaakt? Ik wil hem graag van het weekend gaan maken, en het liefst in de slowcooker, dus is mijn brandende vraag, kloppen de tijden zoals hierboven in het recept voor de slowcooker is geschat? Alvast dank je wel!! rosehttps://www.blogger.com/profile/02302145065630875416noreply@blogger.com