tag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post8829815140879121697..comments2024-03-15T10:56:01.519+01:00Comments on Lekker eten met Marlon: Hartige taart - quiche - met gehakt, ui, spekjes en meer Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-57996121421311598782017-11-01T13:20:34.479+01:002017-11-01T13:20:34.479+01:00Als je dat vervelend vindt dan kan je het deeg eve...Als je dat vervelend vindt dan kan je het deeg even voorbakken. Ook kan je wat paneermeel of panko op de bodem strooien wat dan het meeste vocht opneemt. Zet ook de onderwarmte van je oven aan (bij hetelucht niet nodig).Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-36005158629008558692017-11-01T06:40:44.498+01:002017-11-01T06:40:44.498+01:00De quiche smaakt heerlijk alleen de bodem is zacht...De quiche smaakt heerlijk alleen de bodem is zacht, niet goed doorgebakken. Hoe kan dit? Hoe kan ik dit verhelpen? Groetjes Rita Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-80333304948879714142016-12-23T11:58:09.606+01:002016-12-23T11:58:09.606+01:00Graag gedaan, geniet ervan 😀 Graag gedaan, geniet ervan 😀 Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-73117262426467979622016-12-23T09:48:15.756+01:002016-12-23T09:48:15.756+01:00Dank je wel voor je reactie!
Groet, José Dank je wel voor je reactie!<br />Groet, José Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-43745028331204178842016-12-21T14:08:22.390+01:002016-12-21T14:08:22.390+01:00Wat goed dat je er optijd achterkwam dat de vorm n...Wat goed dat je er optijd achterkwam dat de vorm niet was ingevet. Grote kans dat anders de taart er lastig uitgaat. Met broccoli erdoor is erg lekker, heb ik ook weleens gedaan. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-88814786970585447702016-12-21T13:36:47.571+01:002016-12-21T13:36:47.571+01:00Hij staat in de oven. Was vergeten de vorm in te v...Hij staat in de oven. Was vergeten de vorm in te vetten en heb dus het deeg als een bal weer uitgerold na het invetten. De vulling heb ik gemaakt met vega spekjes en vega gehakt. Heb ook extra broccoli erbij gedaan. Ben benieuwd...Jaapnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-42832265191499494212016-12-19T18:27:57.923+01:002016-12-19T18:27:57.923+01:00Hallo José, ik gebruik vormen tussen de 24 en 26 c...Hallo José, ik gebruik vormen tussen de 24 en 26 cm. Eigenlijk de gewone basismaten. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-8112736115741480192016-12-19T12:20:44.472+01:002016-12-19T12:20:44.472+01:00Mag ik vragen wat de diameter van de vorm is?
Groe...Mag ik vragen wat de diameter van de vorm is?<br />Groet, José Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-11676213618016746802016-09-14T16:03:53.291+02:002016-09-14T16:03:53.291+02:00Lijkt me ook lekker, dan komt er een knapperig laa...Lijkt me ook lekker, dan komt er een knapperig laagje op de taart. Ik zal er dan geen spekjes meer doorheen doen, wordt dan denk ik te zout. Hou er wel rekening mee dat als je de spek er ongebakken op legt dat dan het vet in het taartmengsel loopt tijdens het bakken in de oven. Als je er uitgebakken spekjes doorheen doet kan je het vet eerst uit laten lekken.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-49258567084199414002016-09-14T15:35:00.727+02:002016-09-14T15:35:00.727+02:00wat ook lekker is lijkt me is met ontbijtspek er o...wat ook lekker is lijkt me is met ontbijtspek er over wat denk jijAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-92075049980766716052016-05-21T11:00:30.924+02:002016-05-21T11:00:30.924+02:00Wat een goed idee, ga ik een keer met mijn eigen k...Wat een goed idee, ga ik een keer met mijn eigen kruidenmix proberen. Lijkt me ook lekker om dan zo'n zak oosterse groentenmix en kip als vulling te gebruiken. Dank voor je tip! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-43839502276645609542016-05-21T10:25:26.954+02:002016-05-21T10:25:26.954+02:00een zakje nasikruiden erin ipv kruiden is erg lekk...een zakje nasikruiden erin ipv kruiden is erg lekker Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15964926206255248785noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-47448104060919610442016-04-13T23:03:04.234+02:002016-04-13T23:03:04.234+02:00Hallo, lijkt me geen probleem hoor. Het kan wel da...Hallo, lijkt me geen probleem hoor. Het kan wel dat de vulling iets losser is omdat de kaas het ook een beetje aan elkaar plakt. Neem evt. een extra ei als je dat vervelend vindt. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-41935097526352399422016-04-13T16:40:29.266+02:002016-04-13T16:40:29.266+02:00misschien een rare vraag, maar moet de kaas erin ?...misschien een rare vraag, maar moet de kaas erin ? <br />Mijn man lust echt geen kaas. maar het lijkt me lekker<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05272610428750057069noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-16517796694090412002015-12-17T18:56:30.116+01:002015-12-17T18:56:30.116+01:00Je haalt er zo'n 10 - 12 punten uit. Eet je he...Je haalt er zo'n 10 - 12 punten uit. Eet je het als hoofdmaaltijd, ga dan uit van 4 flinke stukken en serveer er dan een groene salade bij. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-64400758841710208952015-12-17T16:56:05.698+01:002015-12-17T16:56:05.698+01:00Voor hoeveel personen schat je deze taart in....
Voor hoeveel personen schat je deze taart in....<br />Petrahttps://www.blogger.com/profile/05039412627355714817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-84874893295268171952015-07-12T18:46:36.545+02:002015-07-12T18:46:36.545+02:00Graag gedaan :) Graag gedaan :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-8185703399841667792015-07-12T16:49:49.618+02:002015-07-12T16:49:49.618+02:00Al de tweede keer weer dat ik m maak, thanks!!Al de tweede keer weer dat ik m maak, thanks!!Cnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-3401424949251402532015-05-01T16:35:00.992+02:002015-05-01T16:35:00.992+02:00Dankjewel. De basis van Koopmans en verder maken w...Dankjewel. De basis van Koopmans en verder maken we er zelf een feestje van :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-55124930891954605482015-04-30T08:06:57.489+02:002015-04-30T08:06:57.489+02:00Deze hartige taart is zó lekker! Een supergoed rec...Deze hartige taart is zó lekker! Een supergoed recept.Josephinenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-32495256533883375222015-04-03T18:45:45.725+02:002015-04-03T18:45:45.725+02:00Dankjewel. Ik hoor graag hoe het smaakte :) Dankjewel. Ik hoor graag hoe het smaakte :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-72624597043430017002015-04-03T17:57:38.375+02:002015-04-03T17:57:38.375+02:00Duidelijk en inspirerend geschreven. Ga het metee...Duidelijk en inspirerend geschreven. Ga het meteen uitproberen voor de paasbrunch ..... ToppieTarahttps://www.blogger.com/profile/10058289871998713192noreply@blogger.com