tag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post7019803126715644575..comments2024-03-15T10:56:01.519+01:00Comments on Lekker eten met Marlon: Smoor DjawaAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-46155676050214756532015-05-06T19:45:13.133+02:002015-05-06T19:45:13.133+02:00Hallo Ellen,
Deze is echt lekker hè. Is natuurli...Hallo Ellen, <br /><br />Deze is echt lekker hè. Is natuurlijk niet helemaal mijn eigen recept maar wij smullen er ook elke keer weer van. <br /><br />Ik maak mijn nasi meestal vrij simpel. Ik bak uien, knoflook, fijngesneden prei en kleine blokjes kipfilet en doe daar de kruiden bij, een scheutje ketjap manis en een scheutje water. Later meng ik dat met gekookte rijst. Met de kruiden kan je niet zosnel uitschieten omdat ik bij het mengsel oppas met de chilipoeder. Neem gerust twee flinke eetlepels op een pak rijst. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-74838623782708100432015-05-06T19:11:59.955+02:002015-05-06T19:11:59.955+02:00Dag Marlon,
Nu pas je blog ontdekt en als eerste ...Dag Marlon,<br /><br />Nu pas je blog ontdekt en als eerste deze smoor djawa gemaakt: Een dikke 10.<br />Wat was dat lekker. Nu wil ik je nasikruiden gaan maken. Ben benieuwd. Hoe maak jij zelf verder je nasi?<br /><br />Groetjes en heel veel dank van EllenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-50769078525863387022015-02-22T18:26:00.694+01:002015-02-22T18:26:00.694+01:00Hahaha, doen we...staat op de planning voor woensd...Hahaha, doen we...staat op de planning voor woensdag, heb (bijna) alles in huis gehaald :-)Riannehttps://www.blogger.com/profile/16411293260161807560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-55324678012257973202015-02-21T11:49:07.094+01:002015-02-21T11:49:07.094+01:00Eerst die andere stoof proberen. Die met kokos. St...Eerst die andere stoof proberen. Die met kokos. Staat hier ook weer te pruttelen. Die is zooooo lekker :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-46811189406639134282015-02-21T11:44:09.742+01:002015-02-21T11:44:09.742+01:00Wat een heerlijke recepten allemaal Marlon...dit i...Wat een heerlijke recepten allemaal Marlon...dit is ook eentje die ik snel eens ga proberen! Oh en zoals je ziet heb ik een id aangemaakt :-)Riannehttps://www.blogger.com/profile/16411293260161807560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-13702670751047578292014-09-10T16:53:36.380+02:002014-09-10T16:53:36.380+02:00Gewoon doen, kan prima. Leuk dat je het hebt gemaa...Gewoon doen, kan prima. Leuk dat je het hebt gemaakt!<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-73016422275143097652014-09-10T15:43:44.420+02:002014-09-10T15:43:44.420+02:00het het gemaakt met twee eetlepels citroensap, zal...het het gemaakt met twee eetlepels citroensap, zal volgende keer 120 cc proberen. ps het was heerlijk!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08477989798890025152noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-15892933353722230552014-09-10T15:19:53.804+02:002014-09-10T15:19:53.804+02:00Nee hoor, niet bij deze hoeveelheid. Volgens het o...Nee hoor, niet bij deze hoeveelheid. Volgens het originele recept waren het 2 eetlepels op 250 gram vlees. Uitgaande van 15 cc per eetlepel zou je dan op 120 cc komen. Je proeft het niet. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-86450960132304549752014-09-08T12:48:38.513+02:002014-09-08T12:48:38.513+02:00100 cc citroensap is dat niet heel veel!!
100 cc citroensap is dat niet heel veel!!<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08477989798890025152noreply@blogger.com