tag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post4405660871839065867..comments2024-03-29T06:37:42.322+01:00Comments on Lekker eten met Marlon: Rendang ketjap -> De lekkerste runderstoof die ik ooit heb gemaaktAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comBlogger28125tag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-33384872858549778502023-12-09T00:25:52.485+01:002023-12-09T00:25:52.485+01:00Hallo, Ik gebruik een maatschep, weet niet precies...Hallo, Ik gebruik een maatschep, weet niet precies hoeveel het weegt. <br />50 ml is ca. 3 eetlepels en 100 ml 6 eetlepels. Lekker eten met Marlonhttps://www.blogger.com/profile/09418079978545705371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-89442586789558050292023-11-28T15:59:00.488+01:002023-11-28T15:59:00.488+01:00Hoi Marlon,
Een heerlijk gerecht.
Hoeveel gram is...Hoi Marlon,<br /><br />Een heerlijk gerecht.<br />Hoeveel gram is 50 milliliter nasikruiden?<br />En hoeveel gram is 100 milliliter kokosrasp?<br />Alvast hartelijk dank voor jouw antwoorden.<br /><br />Groetjes,<br /><br />ManolitoManolito van Galennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-72306194871710379252020-01-07T17:34:35.253+01:002020-01-07T17:34:35.253+01:00Ik had nog een halve kilo runderpoulet in diepvrie...Ik had nog een halve kilo runderpoulet in diepvriezer en dit recept leek me lekker. Nu heb ik zo'n spijt dat ik dit heb gemaakt. Die halve kilo is zo op en het is ontzettend lekker. Dank voor dit recept, ik ga het heel snel nog een keer maken maar dan 4x zoveelHeidi Sourhttps://www.blogger.com/profile/07091981422112378643noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-55819590957721432892018-02-24T00:22:00.710+01:002018-02-24T00:22:00.710+01:00Oeh, dat is veel. Ik hoop dat het te herstellen is...Oeh, dat is veel. Ik hoop dat het te herstellen is. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-9099710415242755982018-02-23T23:30:50.203+01:002018-02-23T23:30:50.203+01:00Hm, ik heb nu 45 gram nasikruiden gebruikt, staat ...Hm, ik heb nu 45 gram nasikruiden gebruikt, staat voor morgen klaar. Dat wordt dan extra vlees halen om toe te voegen anders denk ik niet te eten. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10555850802238948139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-11396435315147646552017-11-29T00:11:35.538+01:002017-11-29T00:11:35.538+01:00Wat grappig dat het ergens op lijkt. Wist ik niet....Wat grappig dat het ergens op lijkt. Wist ik niet. De ketjap A ken ik maar zelf vind ik die nasmaak niet zo lekker. Meestal meng ik maar wat en kom ik vanzelf tot een lekker resultaat :). Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-5098588661655247072017-11-28T19:38:10.003+01:002017-11-28T19:38:10.003+01:00Hoi Marlon, dit recept heeft veel weg van sambal g...Hoi Marlon, dit recept heeft veel weg van sambal goreng ketjap, inderdaad met rundvlees en behoorlijk veel ketjap. Heeeeerlijk!Geleerd van mijn indische ex schoonmoeder. De ketjap die we gebruiken bij het koken is ketjap A en nog lekkerder kaki tika van de toko.<br />Benieuwd of jij deze kent en hoe jij het vindt. Lieve kookgroetjes JuulAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-42886712351943784552017-10-24T15:33:49.680+02:002017-10-24T15:33:49.680+02:00Fijn dat je ze gevonden hebt. Het staat er ook nie...Fijn dat je ze gevonden hebt. Het staat er ook niet duidelijk bij, wel tussen de reacties onder het nasikruiden recept. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-42953295663158612932017-10-24T11:47:27.378+02:002017-10-24T11:47:27.378+02:00Staat te pruttelen in de slowcooker! geen water to...Staat te pruttelen in de slowcooker! geen water toegevoegd. was even zoeken naar uiensnippers, bij de Aldi gevonden bij de gedroogde kruiden. Lekkere grote pot dus kan vooruit. Dank voor dit heerlijke recept en de kruidenmix!Joyce (QUILTDJOOJS)https://www.blogger.com/profile/14124452964695354333noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-86396872896391582552017-10-03T09:55:10.625+02:002017-10-03T09:55:10.625+02:00Dat hangt van de samenstelling af. Bij mijn mix is...Dat hangt van de samenstelling af. Bij mijn mix is dat 22 gram. Bij de gekochte mixen zit er vaak gedroogde groenten tussen en zal je een andere hoeveelheid nodig hebben. Mijn advies: proevenAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-66709687442932053152017-10-03T08:16:57.075+02:002017-10-03T08:16:57.075+02:00Hoeveel gram is 50 ml nasikruiden?Hoeveel gram is 50 ml nasikruiden?Erretjehttps://www.blogger.com/profile/13900843778330630738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-29613638422975829542017-09-08T17:08:54.365+02:002017-09-08T17:08:54.365+02:00Heb je het in de slowcooker gemaakt? Dan voldoet m...Heb je het in de slowcooker gemaakt? Dan voldoet minder water zeker. Zo gebruik ik bij drie kilo vlees bijna net zoveel water als bij één kilo in de gewone braadpan. Het is vaak even aanvoelen hoeveel je nodig hebt. Geniet ervan morgen! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-62052901280989661502017-09-08T16:02:43.210+02:002017-09-08T16:02:43.210+02:00Staat te pruttelen voor morgen. Stiekum alvast gep...Staat te pruttelen voor morgen. Stiekum alvast geproefd. Smaakt nu al zalig! Volgende keer doe ik er veel minder water bij. Vind het te dun. Staat nu bijna een uur zonder deksel. Na 2 uur met deksel. Wordt smullen morgen.Lida Molnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-4519252606299877922017-06-28T13:40:43.587+02:002017-06-28T13:40:43.587+02:00Ik vond het wel fijn als het vlees onder vocht sta...Ik vond het wel fijn als het vlees onder vocht staat vandaar dat ik water toevoeg maar noodzakelijk is het niet. Verder is het natuurlijk prima als je de ingrediënten aanpast 😀Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-21336640545886249022017-06-27T19:42:44.636+02:002017-06-27T19:42:44.636+02:00Heerlijk gerecht, ik heb alleen geen water bijgevo...Heerlijk gerecht, ik heb alleen geen water bijgevoegd. Ik heb er nog wat suiker bij gedaan, en wat minder wijnazijn dan wat in het recept staat.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-73542526017984594392017-02-21T16:20:30.167+01:002017-02-21T16:20:30.167+01:00Het is zelf verzonnnen recept hè, maar zeker weten...Het is zelf verzonnnen recept hè, maar zeker weten ga je dit heerlijk vinden als je van de Indische keuken houdt :)> hoor ik het van je? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-50061846295736463772017-02-21T15:39:11.926+01:002017-02-21T15:39:11.926+01:00Ik ben gek op de Indische keuken, ik ga het gelijk...Ik ben gek op de Indische keuken, ik ga het gelijk proberen straks.<br />Bedankt!!Nikkel Arthttps://www.nikkel-art.nl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-32466175378660100792017-01-19T16:53:05.962+01:002017-01-19T16:53:05.962+01:00Alleen maar goed dat je de hoeveelheden op gevoel ...Alleen maar goed dat je de hoeveelheden op gevoel doet. Gewoon proeven tot het naar je eigen wens is. Het lukt mij ook nooit om een recept precies aan te houden, ik doe vaak maar wat tot ik het lekker vind. Enne, die pan moeten verstoppen, haha, zeer herkenbaar :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-535650387669254192017-01-19T16:49:13.247+01:002017-01-19T16:49:13.247+01:00Echt superlekker! Ik heb de hoeveelheden niet prec...Echt superlekker! Ik heb de hoeveelheden niet precies aangehouden, ik gok meestal maar wat. Extra toegevoegd een verkruimelde plak peperkoek en theelepel sambal. Heb het gisteren gemaakt met de bedoeling het vandaag te eten en moest de pan bijna verstoppen. Anders hadden we vandaag niets meer over gehad. Dank voor het recept!Ellahttps://www.blogger.com/profile/00766731728670906885noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-88130097482306400982016-12-11T21:43:11.738+01:002016-12-11T21:43:11.738+01:00Dankjewel. Hier is het net klaar voor morgen, yumm...Dankjewel. Hier is het net klaar voor morgen, yummmm :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-63815500171678316312016-12-11T21:35:45.082+01:002016-12-11T21:35:45.082+01:00Eas heerlijk en voor herhaling vatbaar,ook op verz...Eas heerlijk en voor herhaling vatbaar,ook op verzoek van de familie. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-81601416098140379382016-01-08T16:47:46.133+01:002016-01-08T16:47:46.133+01:00Doe ik ook, zie het recept van de kruidige hutspot...Doe ik ook, zie het recept van de kruidige hutspot in deze blog. Erg lekker :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-7312155138430191522016-01-03T13:40:19.356+01:002016-01-03T13:40:19.356+01:00Ga het vandaag maken. Ik doe ook weleens nassikrui...Ga het vandaag maken. Ik doe ook weleens nassikruiden door de hutspot. ireenharingnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-71285016580054578322015-12-16T14:09:31.746+01:002015-12-16T14:09:31.746+01:00Wat ontzettend leuk dat je er je eigen draai aan h...Wat ontzettend leuk dat je er je eigen draai aan hebt gegeven. Goeie tip ook voor anderen die hier lezen, dankjewel.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-51412081867783682872015-12-13T09:07:20.173+01:002015-12-13T09:07:20.173+01:00Afgelopen vrijdag gemaakt voor zaterdag. Als snack...Afgelopen vrijdag gemaakt voor zaterdag. Als snack op stokbrood/toast. Dus daarom vlees helemaal uit elkaar geplukt zodat het mooi klein was. Nog extra toegevoegd 2 runderbouillonblokken en een rondje (=ongeveer 35 gram) gula djawa (palmsuiker). Dit laatste als tegenhanger voor de azijn. Op de dag dat het gegeten werd nog ruim 250 gram kastanjechampignons fijn gesneden en even gebakken. Dat nog door het vlees geroerd. De liefhebbers van pittig zouden nog een rood pepertje fijn kunnen snijden en erbij doen tijdens de bereiding.Had ik niet gedaan omdat er jonge kinderen meeaten Smaakte super. Ga dit zeker vaker maken. Overigens, de hoeveelheid ketjap was zeker niet teveel.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12743899342763335025noreply@blogger.com