tag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post6509048873143130099..comments2024-03-15T10:56:01.519+01:00Comments on Lekker eten met Marlon: Appel speculaastaartAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-45929743514816135962016-10-17T19:42:53.020+02:002016-10-17T19:42:53.020+02:00wat custard door de appels mengen bindt het vocht ...wat custard door de appels mengen bindt het vocht en je merkt niets aan de smaak. bv 1 eetlepel is al genoegAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-71706560690889923672016-10-04T22:28:31.196+02:002016-10-04T22:28:31.196+02:00anoniem
strooi wat paneermeel over de deeg voordat...anoniem<br />strooi wat paneermeel over de deeg voordat je het appelmengsel erop doet.dit bindt het vochtAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-31565722649157809812016-10-04T12:09:51.171+02:002016-10-04T12:09:51.171+02:00een lepel maizena op de bodem van de appeltaart aa...een lepel maizena op de bodem van de appeltaart aanbrengen.Bind extra vocht.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-13125312114676288602015-12-16T14:08:14.756+01:002015-12-16T14:08:14.756+01:00Persoonlijk herken ik het probleem niet. Appeltaar...Persoonlijk herken ik het probleem niet. Appeltaart kan te nat worden door het vocht wat uit de appels komt. Het scheelt als je de appel even laat staan voordat je ze op de bodem legt. Ik laat ze eerst even intrekken met de suiker, kaneel en citroensap. Er komt dan al heel veel vocht vrij. Als je ze dan uit de schaal schept en zoveel mogelijk vocht in de schaal achterlaat zal de bodem ook minder nat worden. Ook zal de ene soort appel meer vocht afgeven dan de andere. Hou je wel de juiste hoeveelheid ingrediƫnten aan voor het deeg en de juiste oventemperatuur? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-77440677233964133412015-12-14T19:57:45.200+01:002015-12-14T19:57:45.200+01:00Hij is heerlijk, maar ik heb met alle appeltaarten...Hij is heerlijk, maar ik heb met alle appeltaarten die ik gebakken heb altijd het probleem dat hij te nat blijft door de appels, en daardoor dan uit elkaar valt als je hem aansnijdt. Havermout op de bodem al geprobeerd, maar helpt niet voldoende. hebben jullie een tip? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08994102173431544070noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-82612267690581934522015-12-08T14:06:43.668+01:002015-12-08T14:06:43.668+01:00Ik heb een basisvorm van 24 cm. Mocht je een iets ...Ik heb een basisvorm van 24 cm. Mocht je een iets grotere of kleinere vorm hebben dan is dat niet zo erg. De taart wordt dan wat minder hoog/ hoger.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-76816641097468526072015-11-27T12:43:31.276+01:002015-11-27T12:43:31.276+01:00Welke maat springvorm moet je gebruiken?Welke maat springvorm moet je gebruiken?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-66265961344482592382014-11-18T20:34:56.140+01:002014-11-18T20:34:56.140+01:00De vriezer heeft het bij ons niet gehaald, oeps. I...De vriezer heeft het bij ons niet gehaald, oeps. Ik zie geen reden waarom het niet zo kunnen. Na het ontdooien lekker even oppiepen in een warme oven en hij is weer als vers. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08803297591283245403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5317748121214558925.post-62025440608751212052014-11-18T20:14:04.585+01:002014-11-18T20:14:04.585+01:00Lijkt me heerlijk! Zou die uit de vriezer ook nog ...Lijkt me heerlijk! Zou die uit de vriezer ook nog lekker smaken?GShttps://www.blogger.com/profile/16348048516905210845noreply@blogger.com